OFICENTER LA SELVA

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

NORMES DE UTILITZACIÓ - PROTECCIÓ DE DADES.

RESPECTA A LA PROTECCIÓ DE DADES:

Podeu contactar amb nosaltres segons les indicacions d'aquesta mateixa web en el apartat "Contacte".

1.- Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A OFICENTER LA SELVA tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licita, facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i/o productes del seu interès i/o gestionar la seva candidatura.

2.- Per quant temps conservarem les seves dades personals?
Les seves dades, seran conservats el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei ofert així com per atendre les responsabilitats que es poguessin derivar del mateix i de qualsevol altra exigència legal.

3.- Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades personals pot ser l'execució d'una relació contractual potencial i/o subscrita, l'interès legítim, l'habilitació legal i/o el consentiment del propi interessat. Les dades que li sol·licitem són adequats, pertinents i estrictament necessaris i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o la impossibilitat de prestar-ho.

4.- A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
OFICENTER LA SELVA no comunicarà les seves dades a cap tercer, tret que s'informi d'això expressament.

5.- Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Els drets de protecció de dades dels quals són titulars els interessats són:
- Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
- Dret de rectificació o supressió
- Dret d'oposició
- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
- Dret a la portabilitat de les dades

6.- Els titulars de les dades personals obtingudes, podran exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social de OFICENTER LA SELVA o al correu electrònic, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document d'identificació equivalent.
Models, formularis i més informació disponible sobre els seus drets a la pàgina web de l'autoritat de control nacional, Agència Espanyola de Protecció de Dades, d'ara endavant, AEPD, www.agpd.es.

7.- Puc retirar el consentiment?
Vostè té la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada al seu moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

8.- On puc reclamar en cas que consideri que no es tracten les meves dades correctament?
Si algun interessat considera que les seves dades no són tractats correctament per OFICENTER LA SELVA pot dirigir les seves reclamacions al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a l'autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l'AEPD la indicada al territori nacional, www.agpd.es

9.- Seguretat i actualització de les seves dades personals
Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que OFICENTER LA SELVA ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per evitar la seva alteració, pèrdua, i/o tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix.
És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que es produeixi una modificació dels mateixos.

10.- Confidencialitat
OFICENTER LA SELVA li informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o tret que l'interessat ens hagués autoritzat expressament.

 

RESPECTA A LES NORMES D'UTILITZACIÓ:

1.-  Per tal d’accedir i utilitzar la nostra Web, les indicacions i normes indicades en aquest documents tenen que ser acceptades pels  usuaris. L’accés a la nostra Web suposa donar el vist i plau d’aquestes normes.

 

2.- Aquestes normes poden ser modificades o ampliades per tal d’ajustar-se a les necessitats de cada moment. Aquests canvis es presentaran durant un temps suficient a la portada de la web per tal que l’usuari en doni per assabentat. L’usuari accepta la possibilitat d’aquest canvis.

 

3.- Els continguts de la Web son aportats a nivell informatiu i orientatiu per les marques respectives. Les fotos poden ser les representatives d’una família i per tant no ajustar-se  exactament al producte venut, ni les proporcions apreciades a les fotos tenen que ser les reals.  Les descripcions dels productes presentats poden ser modificades, canviades o anul·lades sense previ avis.

 

4.- L’ intenció d’aquesta Web es informar als usuaris dels nostres serveis de venda i dels nostres articles. Els preus de venda estan presentats sense IVA i la moneda es l’euro.

5.- Els preus son vàlids en el periode de temps en que les ofertes de la pàgina "inici" de la web son vigents. Oficenter la Selva es reserva el dret de poder modificar els preus degut a possibles errors en la manipulació de dades i també en aquells articles que per l'evolució constan de preus de mercat no s'hagin pugut actualitzar. (Productes informàtics tal com equips d'impressió i fungibles, cal sempre confirmar els preus)

 

6.- Per accedir a l’àrea privada de vendes, l’usuari interessat sol·licitarà l’alta del servei des de la mateixa Web. Llavors els nostres serveis d’atenció contactaran amb el sol·licitant per tal de definir totes dades i condicions necessàries.  Entre les dades sol·licitades ni hauran de personals i seran tractades de forma totalment legal.  No es facilitaran a tercers, però si que podran ser utilitzades per l’enviament de informacions publicitaris i administratives per part de la nostra empresa.

En el moment que la web estigui operativa pel usuari se li facilitarà un nom i una clau d’accés única. De les quals en passarà a ser propietari.

 

7.- La clau d’accés es única i intransferible. L’usuari es compromet a guardar-la per us propi i no facilitar-la ningú mes

 

8.-  Si en qualsevol moment, del nom i la clau en passa a tenir-ne coneixement un tercer, l’únic responsable es el seu propietari. El qual està obligat a indicar-ho immediatament al nostre servei d’atenció, per tal de donar-la de baixa i crear-ne una de nova. Si no es compleix aquesta exigència, qualsevol us d’aquestes dades feta de forma malintencionada en serà únicament responsabilitat del seu propietari.

 

9.- Les garanties dels productes son les establertes legalment per cada un dels fabricants. Facilitarem al màxim las tasques de reclamació dels productes que estiguin en garantia, però sempre seran tramesos a traves dels fabricants i seguint les normatives que marquin cada un d’ells.

10.- La devolució d’articles pot ser per tres causes:

a) Producte defectuosos. Es tindrà de portar a terme avanç de les 48 hores posterior al lliurament (Segons data del albarà). El client es posarà en contacta amb el nostra servei d’atenció i aquest l’indicarà la forma de recollida o devolució. No s’acceptarà cap material que no estigui prèviament autoritzat. Una vegada que el article estigui en les nostres instal·lacions, un tècnic valorarà les característiques del problema i donarà el vist i plau al abonament o substitució.

b) Devolució per insatisfacció: Sol·licitud de devolució avanç de 7 dies posteriors al lliurement. L’article es tindrà de retornar sense haver estat utilitzat. Amb l’envàs original i sense presentar cap evidencia de estar manipulat. Una vegada que el article estigui en les nostres instal·lacions, un tècnic valorarà les característiques del problema i donarà el vist i plau al abonament o substitució.

c) Devolució per defecte al embalatja o transport: En el cas de que el enviament sigui per part del servei de transport d’Oficenter es revisarà el producte de forma immediata en el moment del lliurament.

En el cas que l’enviament sigui per part d’una empresa de transport aliena a Oficenter i s’hagin acceptat les despeses de l’assegurança. Es comprovarà si l’embalatge del producte presenta evidencies de mala manipulació, si es així, es posarà una nota al justificant de lliurement del transportista indicant el dia, hora, persona que ho recull amb el seu DNI i segell de l’empresa receptora. El destinatari s’en ferà una copia i s’enviarà un altre còpia a Oficenter la Selva avanç de les 24 hores posteriors al lliurement.

Oficenter no es ferà responsable de cap article que s’hagi manipulat de forma inapropiada i/o no compleixi les normes de devolució indicades. Tampoc d’aquells que hagin estat enviats pels mitjans no previstos per Oficenter la Selva i sol·licitats pel client.

 

11.- Incompliment en els acords de pagament. L’incompliment generarà un reclamació de pagament igual a: El valor de la factura impagada, mes les despeses de l’entitat bancària derivats del impagament, mes un 10 % de la factura amb un mínim de 10 €, per gestió d’impagats. I totes les possibles despeses posteriors generades per tal fet.

Recordem: Els articles son propietat de Oficenter la Selva fins que s’hagi fet afectiva la factura corresponent. Per tant, si les seves característiques ho permeten pot ser sol·licitada la seva devolució, sense cap dret de reclamació. 

 

 

ALP C 6 STICK MAQUILLAJE MARRON DL000057

MOBLES D'OFICINA

Bàner

RECERCA AVANÇADA


Recerca per categoria
.

Recerca per marca
.


ENTRADA REGISTRATS

GUIES SELECCIÓ

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

ESCOLAR 2017-18

Bàner