OFICENTER LA SELVA

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

TAULES DE LLUM - Per escoles i llar d'infants.

TAULES DE LLUM - Per escoles i llar d'infants.

Un món de creació, imaginació i efectes increïbles.

La llum representa una nova fórmula d'aprenentatge, divertida i eficaç.  

TAULES DE LLUM

La taula de llum és una eina d'aprenentatge i diversió que es destina a escoles, llars d'infants o centres d'esbarjo que volen experimentar amb les possibilitats que'ls hi ofereixen les llums d'aquests aparells. Es tracta d'imaginar, crear i experimentar amb objectes transparents, translúcids, opacs. O crear amb retoladors, pintures, líquids... També amb altres tipus de materials granulats com la sorra o la purpurina que poden generar efectes d'ombres i reflexos. Augmenta l'atenció sobre les activitats.

Es tracta d'una estructura de fusta amb un sobre de metacrilat translúcid de 5 mm de gruix, que ofereix una gran resistencia i redueix els riscos durant els jocs. La superfície és suau per facilitar la manipulació dels objectes en les activitats i que a les hores també és fàcil de netejar.

 

 Els nostres formats.

TAULA DE 40 X 40
Ref: 90-4040
  new-3

  

TAULA DE 60 X 40
Ref: 90-6040

 TAULA DE LLUM 60X40

 

TAULA DE 60 X 60
Ref: 90-6060
TAULA DE LLUM 60X60

 

TAULA DE 80 X 60
Ref: 90-8060
TAULA DE LLUM 80X60

 

TAULA DE 80 X 80
Ref: 90-8080
 TAULA DE LLUM 80X80

 

TAULA DE 120 X 80
Ref: 90-12080
 TAULA DE LLUM 120X80

 

OPCIONAL: POTES PER TAULA DE LLUM
Ref: 90-POTES 
POTES1          POTES2 

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES I HOMOLOGACIONS

 Es tracta d'una estructura de fusta 10 cm d'alçada amb un sobre de metacrilat translúcid de 5 mm de gruix.

La llum és del tipus LED 5050 SMD amb colors RGB. Té una longitud de 5 metres i un total de 300 LEDs multicolor. S'obtenen 6 colors diferents de gran intensitat que funcionen de forma individual.

Es controla de forma remota amb un comandament de 44 botons. Podem seleccionar el color, la intensitat i varies seqüencies de canvis de colors.

La font d'alimentació és de 12vdc amb voltatge constant i d'eficiència energètica de classe A, amb baix consum energètic i temperatura reduïda. Potència de sortida 60 W.

 

MENU - ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM 

Jocs orientats.

  Elements de creació per activitats amb llum.
 Jocs per taules de llum.
IMATGE MENU ORIENTATS
IMATGE MENU CREACIO  IMATGE MENU JOCS 


Amplieu informació i demaneu el vostre pressupost trucant-nos al 972 87 71 00

o enviant un correu a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

VISUALITZA ELS ARTICLES A LA BOTIGA ONLINE  ( Clica aqui i entra ) 

 

 

HWP CARTUCHO TONER CIAN CE741A

INDEX DEL CATÀLEG

ADHESIUS ARTICLES GENERALS D'OFICINA CLASSIFICACIÓ I ARXIU COMPLEMENTS D'OFICINA DIBUIX I BELLES ARTS ESCRIPTURA I CORRECCIÓ HARDWARE INFORMÀTIC    IMPRESORES, MULTIFUNCIONS I ESCÀNERS       Escàners       Impressió de tarjetes de plàstic       Impressora 3D i fungibles       Impressoras injecció de tinta EPSON       Impressoras injecció de tinta HEWLETT       Impressores injecció de tinta CANON       Impressores làser color BROTHER       Impressores làser color CANON       Impressores làser color EPSON       Impressores làser color HEWLETT       Impressores làser color KYOCERA       Impressores làser color OKI       Impressores làser monocromo BROTHER       Impressores làser monocromo CANON       Impressores làser monocromo EPSON       Impressores làser monocromo HEWLETT       Impressores làser monocromo OKI       Multifuncionals injecció color BROTHER       Multifuncionals injecció color CANON       Multifuncionals injecció color EPSON       Multifuncionals injecció color HEWLETT       Multifuncionals làser color BROTHER       Multifuncionals làser color CANON       Multifuncionals làser color EPSON       Multifuncionals làser color HEWLETT       Multifuncionals làser color KYOCERA       Multifuncionals làser color OKI       Multifuncionals làser monocromo BROTHER       Multifuncionals làser monocromo CANON       Multifuncionals làser monocromo EPSON       Multifuncionals làser monocromo HEWLETT       Multifuncionals làser monocromo KYOCERA       Multifuncionals làser monocromo OKI LLIBRETES, BLOCS I QUADERNS MÀQUINES D'OFICINA MATERIAL ESCOLAR MOBILIARI I ACCESSORIS OFERTES PAPER I ETIQUETES PISSARRES VITRINES PLAFONS SERVEIS GENERALS SOBRES I ENVIAMENTS TINTES, TONERS I FUNGIBLES D'IMPRESSIÓ

MOBLES D'OFICINA

Bàner

RECERCA AVANÇADA


Recerca per categoria
.

Recerca per marca
.


ENTRADA REGISTRATS

GUIES SELECCIÓ

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

ESCOLAR 2017-18

Bàner