ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM - JOCS

  
MENU TAULES DE LLUM
TAULA DE LLUM - Taules
menu Jocs orientats - Jocs orientats.
IMATGE MENU CREACIO  - Jocs de creació.
IMATGE MENU JOCS - Jocs adaptats.

ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM - JOCS

Un món de creació, imaginació i efectes increïbles.

La llum representa una nova fórmula d'aprenentatge, divertida i eficaç.  

ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM

Una amplia gamma d'articles que poden  potenciar la creativitat i el jocs  sobre les taules de llum. La sobre posició d'elements amb diverses  formes i colors creen efectes que habitualment no s'aconseguirien. I la imaginació  és la millor eina de treball.

Element com: -Figures de tota mena que siguin transparents,  translúcides o opaques. Elements granulats que en funció de la seva densitat poden deixar passar més o menys la llum i creen ombres o  reflexos (Sorra, sal, purpurines, arròs.  Tots ells poden ser acolorits). Films o bobines de plàstics transparents o de colors que puguin ser pintats o  impresos i posteriorment retallats, o no. Safates, gots, ampolles que continguin  aquests elements i inclús líquids. Peces  metàl·liques o miralls que reflecteixin  les llums de colors. Pintures per decorar o barrejar amb líquids, retoladors per dibuixar sobre el taulell i que es poden esborrar fàcilment.
Tots aquest elements treballats amb la taula de llum augmenta l'atenció sobre les activitats.

 

JOCS GENÉRICS PER LES TAULES DE LLUM
parc
PLANTILLES - PARC
REF.- 153969

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcids. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

TRANSPORT
PLANTILLES - TRANSPORT
REF.- 153970

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

GRANJA 
PLANTILLES - GRANJA
REF.- 153971

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de  diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 MASCOTAS1
PLANTILLES - MASCOTA
REF.- 153972

Joc de 6 imatges retallades en plàsticde varis colors translùcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

ANIMALS MARINS 
PLANTILLES - MAR
REF.- 153977

Joc de 6 imatges retallades en plàstic de  diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 LLETRES MAIUSCULES
26 LLETRES MAJÚSCULES
REF.- 156979

Joc de 26 lletres retallades en plàstic de diversos colors translúcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 nombres
10 NOMBRES
REF.- 153980

Joc de 10 nombres retallats en plàstic de diversos colors translùcid. Figures en positiu i negatiu per poder jugar tant com un puzle com de reconeixement de formes. Es poden utilitzar com a plantilles de dibuix.

 TAULA PEGS TRANSPAREN
PLACA PERFORADA TRANSPARENT PEGS
REF.- 154228

Placa translúcida per PEGS. Mida 31x21. Per 3 mides de pegs, 10 - 15 - 20 mm. 

MENU - ACCESSORIS PER TAULES DE LLUM 

Jocs orientats.

 Elements de creació per activitats amb llum.
 Jocs per taules de llum.
IMATGE MENU ORIENTATS
IMATGE MENU CREACIO IMATGE MENU JOCS 


VISUALITZA ELS ARTICLES A LA BOTIGA ONLINE  ( Clica aqui i entra ) 

 
PREUS ADAPTATS A LES NECESSITATS DELS CENTRES EDUCATIUS.

PACKS DE PRODUCTES
TAULA
+
JOC

Descompte addicional

DEMANEU EL
VOSTRE
PRESSUPOST.

Aqui per contactar.

Amplieu la informació o sol·liciteu un pressupost.
Cliqueu aquí o truque-nos al 972 87 71 0