MOBILIARI D'OFICINA - TAULES D'OFICINA
MENU MOBILIARI D'OFICINA
- Taules d'oficina
- Armaris
- Calaixeres
- Mostradors per recepció
imatge_menu_reunions.jpg - Taules de reunió
- Centra de trucades
- Cadires
SERIE ALFA I OMEGA

El principi està marcat per la necessitat i el fi decidir quin agrada més. ALFA o OMEGA. Fan que la decisió sigui fàcil.

Diverses possibilitats de creixement frontal i lateral que li proporcionaran un major aprofitament de l'espai.

SERIE M4
Cada situació és diferent i requereix enfocaments diferents, la necessitat d'organitzar-se en funció de l'hora. M4 proporciona dinamisme quan ho necessites, funcionalitat, sobrietat, control, varietat. Decideix quin és el teu moment, M4 fa la resta.

La sèrie M4 permet la construcció de grups de treball, de la manera més simple, estalviant estructures i peus reduint el cost.

Els multilloc i taules de reunió M4 se subministren amb peus intermedis reculats, que permeten la llibertat de moviment dels usuaris.

Diverses combinacions amb armaris i calaixeres de suport integrats et permeten optimitzar l'espai de la teva o oficina.

Àmplies solucions de electrificació per a les taules individuals i per a grups de treball com la biga estructural electrificació cable de sèrie.

Taules de 200 o 180x80cm recolzada en credencia, una amb configuració ideal per a un despatx de Direcció.


SERIE NEMO
Tot esforç té un resultat.
Quan vam crear la sèrie NEMO l'objectiu va ser construir una taula amb totes les possibilitats per organitzar l'espai de una oficina, dotant-la de totes les opcions necessàries i sempre a l'mínim preu.
El resultat: SIMPLIFICACIÓ.

Els grups de treball permeten optimitzar l'espai i simplificar l'estructura, millorant el pressupost.

Àmplies solucions de electrificació per a les taules individuals i per a grups de treball.

La sèrie NEMO disposa de taules de reunió amb creixement modulable de 120 × 120 cm.

Creixement horitzontal, ideal per a aules de formació.
SERIE MAX I SAND
Cada día te esperan decisiones, llamadas, negociaciones, reuniones, e-mails. Necesitas un lugar que inspire seguridad. MAX o SAND transmiten serenidad, simplicidad, estabilidad.
Los conceptos importantes siempre perduran.

La serie SAND y MAX disponen de dos pies electrifi cables, solucionando la subida de cableado. La electrifi cación horizontal la solucionamos: Serie SAND: viga estructural electrifi cable de serie. Serie MAX: mediante grapas de sujeción de cables.


SERIE QUO
Acostumem a no fixarnos en allò que sembla simple.
El descartem de manera precipitada.
Però sovint el simple és el més funcional, el més adaptable, el més adequat.
El que necessitem.

Taules angulars, ideals per a la formació de conjunts ergonòmics.

Taulells QUO amb diferents opcions.

Diversos complements com taules de reunió, armaris, calaixeres complementen la sèrie QUO..


SERIE WORK
Composta de peus realitzats en melamina de 25mm de gruix, amb cantell de 2 mm de el mateix color, faldó en melamina de 19mm de gruix amb cantell de 2 mm de el mateix color, i tauler de melamina de 25mm de gruix amb cantell de 2 mm de gruix de la mateixa color.

Disponible en acabats Haia, Gris, Blanc i Roure.

S'inclou sistema de regulació independent de fins a 2 cm, realitzat en planxa metàl·lica plegada i pintada en epòxid RAL 9006.SERIE ELEGANCE
La sèrie ELEGANCE part d'un conjunt d'elements fabricats en tauler bilaminat de 19 i 25mm de gruix, els quals formen una estructura rígida. La unió entre els diferents components de sistema es realitza a través d'unions excèntriques i cargols zincats. Els sobres de les taules i complements estan mecanitzats i incorporen les ferramentes metàl·lics per a realitzar el muntatge amb els accessoris (femelles M6 de zamak acabat zincat).

Els peus es formen a partir de quatre peces de 19mm de gruix, bilaminadas, cairejats i fresades en els seus extrems en un angle de 45º, que es fixen entre si mitjançant un sistema d'unió a partir de cargols mètrics. Mides totals: 100x900x695 mm o 100x600x695mm.
SERIE SIURANA
A l'plantejar-nos el repte de crear dues sèries d'Alta Direcció hem tingut en compte tots els suggeriments, necessitats, peticions, etc. que se'ns han ocorregut. Us comentem les que han prevalgut i han donat ànima a aquest producte

disseny ha de ser simple, de fàcil lectura, amb una línia més freda i una altra més càlida, una més moderna i una altra més clàssica ... però les dues, elegants. Els materials utilitzats ens han ajudat molt.

Com va dir un dissenyador: "Si vols crear alguna cosa bell, només has de fer el necessari, res més."

La qualitat és necessària per al lloc més representatiu d'una societat. Fustes envernissades, acers, lacats, cromats etc., tot de la màxima exigència.

Fabricació artesanal que ens permet adequar-nos a les necessitats i espais de l'usuari.

L'usuari ha de sentir tot el que hem sentit creant aquestes col·leccions, és imprescindible. Si aquesta és la seva opció, ho haurem aconseguit. Aquest serà el nostre premi.SERIE EXECUTIVE
Estructura realitzada en tub d'acer de 40x30mm de secció fixats entre ells i als 4 peus mitjançant 4 peces d'alumini fos.

Els peus són de tub d'acer de 60x60mm de secció i incorporen sistema de regulació d'altura fins 50mm.
Tot això pintat segons model.

El tauler és de melamina de 25mm de gruix color segons producte cantejat en PVC de 2 mm de el mateix color.

Possibilitat de sobres amb vidre trempat.

SERIE BCN
D'estructura metàl·lica, combinada amb materials càlids com la fusta, BCN és ideal per crear un ambient que respira actualitat i elegància.

Armaris, calaixeres, credences i llibreries cub sempre amb cos bilaminat en color xocolata i fronts lacats texturitzats, combinen perfectament amb les diferents versions d'acabats.

APROFITEU
LES NOSTRES
OFERTES.

DESCOMPTES
AJUSTATS A
CADA
PROJECTE.

FINS

- 20 %

DEMANEU EL
VOSTRE
PRESSUPOST.

Aqui per contactar.

Cliqueu aquí i contacteu amb nosaltres.
Amplieu la informació o sol·liciteu un pressupost.